Не смiйтесь...

НЕ СМІЙТЕСЬ...

Не смійтесь,
Що мій світ - у колір неба,
Не смійтесь,
Що барвистий і дитячий.

Він і гримить,
Як є на це потреба,
І вдарить блискавицею,
Й заплаче.

Не бійтесь
Тих громів і блискавиці,
Ви праведно
Живіть. Щоб не лякатись,

Ліпіть себе
Із правди, як з живиці,
щоб в ній,
Як в бурштині, навік зостатись.


Рецензии