Дитяча дружба

ДИТЯЧА ДРУЖБА

Вогонь загубленої дружби
І найнаївніших в ній слів
Не те щоби не є потужним -
Давно, здавалося б, згорів.

Просіяло вже сито часу
Той попіл, білий, мов пісок.
Якщо життя є океаном,
То давній спомин - то струмок...

Та не замулені джерела
І не знечулені думки -
Дитяча дружба черешнева
Мені наснилася таки!


Рецензии
Щирі дитячі серця.

Галина Полищук Ярмульская   13.09.2013 21:22     Заявить о нарушении
Еге ж, та й спомини, як помисли, щирі.)))
Спасибі!

Любов Ведута   13.09.2013 21:34   Заявить о нарушении