Я буду для тебе...

Я буду для тебе усім що ти тільки захочеш,
Я буду милим, добрим, уважним, грайливим, смішним!..
Для тебе, кохана, цей актор милуватиме очі,
І з часом так буде - я просто житиму ним!..

Я буду для тебе піснею, віршиком, прозою,
Ніжним романтиком і опіком полум'я страсним,
Наркотиком сильним, п'янкою нестримною "дозою",
Чимось нестерпним..! Та все ж безкінечно прекрасним!

Я буду для тебе сонцем, місяцем, зорями,
Зігрію теплом й освічу найтемнішу дорогу,
Словами кохання..! Невпевнено-скромними... Кволими,
Що в серці заб'ють ще не один раз тривогу!

Я буду для тебе усім що ти тільки захочеш!
Я буду! Ти тільки повір і довірся мені!
Я буду! Я стану перевертнем нашої білої ночі...
Поможи цей вогонь засвітити на НАШІЙ Землі!..


Рецензии