Гриби 1 каша

Не їсть грибів Марієчка:
Не дозволяє мама!
Бо хоче, щоб дитиночка
Здоровою зростала…
Але Марійка з братиком
В ліс по грибочки ходять,
А з лісу – повні кошики
Щодень додому носять.
Несуть бабусі діточки
Опеньки і маслята,
Лисички жовті, рижики
І білий гриб пузатий…
Дорослі всі розчулені!
Вечеря буде гарна:
Усім гриби з печенею
А діткам - каша манна…


Рецензии