Лелеч мрii

ЛЕЛЕЧІ МРІЇ

Лелека з далекого краю
До нашого дому летить.
Він знає, я дуже чекаю
На зустрічі бажану мить.
Чекає гніздо біля хати,
Що звив він колись із гілок,
А ще - мої друзі-хлоп"ята,
Що наш полюбляють садок.
Старенька порипує груша -
Всю зиму гніздо берегла.
З-за моря на рідную сушу
Дорога лелеку вела.
Крилом своїм білим черкає
Мережані в небі хмарки.
Я бачу його! Долітає!
Він вже підлетів до ріки!
Сніги так недавно розтали,
Дніпра розлились береги.
Лелечо сади розквітали,
Й ми вірили - нам до снаги
Все те, що було не під силу,
Про що нам казали : - Не руш!
Лелеки над нами літали,
Як мрії окрилені душ!


Рецензии