Cьогоднi

CЬОГОДНІ

Я кручуся по місту, як міксер,
Розчинив Львів погоду дощем.
Інформації мегапікселі
То дарують радість, то щем.
Давні зустрічі заримовую -
Хай танцюють-течуть дахами,
Закодовую, розкодовую,
Заштриховую суть штрихами.
Зупиняюсь, щоб не перегрітися,
Шоколадом пахнуть долоні.
Щастю - збутися, крему - збитися
У небесно-вершкові скроні.

2 липня 2013 р.


Рецензии