Двi сосиски

ДВІ СОСИСКИ

Дві сосиски сповзли з миски,
Під стіл зісковзнули,
Бо про подорож в Єгипет
Десь вони почули.
Захотіли засмагнути,
Та ще й відпочити,
Забажали єгипетські
Зачіски зробити.
Поплентались повільненько,
Нога поза ногу,
Задумані, замріяні
Дойшли до порогу.
Рябко з Мурчиком там юшку
Пісненьку хлебтали.
Як на модниць поглянули,
Замалим не впали.
Що ж, сосики є сосиски -
Модні чи не модні...
Хіба дивляться на моду
Животи голодні?


Рецензии