Весела компанiя

ВЕСЕЛА КОМПАНІЯ

Йшов Сарказм не до нас, говорив без образ,
Хоча чула лише я обривки із фраз.

Він Іронію ждав, він до неї спішив,
Правду скромну зустрів і її розсмішив.

Гумор теж підіспів, коли Сміх залунав,
Жарт Смішинку вловив, Регіт теж не вщухав.

Я в компанії цій досить довго була -
Ледь цей віршик крізь сміх написати змогла.


Рецензии