ЧИ ТАК? ЧИ НI?

ЧИ ТАК? ЧИ НІ?

Ранній ранок. Літні поля.
Роса, роса,
І так крутиться голова -
Довкіл краса.
Ми на оберт один Землі -
Мудріш, мудріш,
Але сили твої слабкі, малі -
Нас не буде більш.

Світ, поміщений у сльозу
І затиснений у кулак,
Я у собі тамую,
В собі несу,
Зрозуміти тебе як?

Ранній ранок. Літні поля.
Де я? Де ти?
Як же крутиться голова
Й чужі світи!
Ти на оберт далі один...
Лише один...
І не знаєш ти, і не скажу я -
У нас є син.

Мій найменший найбільший світ,
Що зорею сія в пітьмі...
Ти повернешся ще,
Буде в нас дочка.
Чи так? Чи ні?


Рецензии