З iменем твоiм

 
З ІМЕНЕМ ТВОЇМ

Чуються незвичні переспіви,
Бачаться далекі береги.
Я сьогодні був таким щасливим,
Що усе під силу, до снаги.

Блискавиці в небі жовтий розчерк,
Сердився чи веселився грім,
А на землю впав жаданий дощик
Із пісенним іменем твоїм.

День переливається у завтра,
А в мені розбурхана й горить,
Наче блискавиця, жовта ватра.
Ніч не спить. Стривожена, не спить.

Свіжості відкриє вікна ранок,
І мені з бузковим шлейфом дим
Розповість, що почуття незнане
Я вдихаю з іменем твоїм.


Рецензии