Колискова

Спи, моє Сонечко,
Спи, засинай!
Спи, моя донечко,
Пізній бо час...

Люлі-люлі, Сонечко!
Люлі-люлі, донечко!

Місяць  і зіроньки
Зійшли на трон:
Маленькій  дівчинці
Вартують сон!

Люлі-люлі, зіроньки!
Люлі-люлі  дівчинці!

Ось у віконечко
Нічка зайшла
І мою донечку
В сон повела…

Люлі-лю, віконечко!
Люлі-люлі, донечко!


Рецензии