МОЯ МОВА

Мене мови мама вчила
Ще під серцем як носила!
Колисаночки співала
І тоді я міцно спала…
Вдень зі мною розмовляла,
Ніжним словом осипала...
Омивало. як любисток,
Мене слово українське
Я не зраджу свою мову,
Найріднішу,  калинову,
Бо чудова, світанкова
Українська моя мова


Рецензии