Дорослi

ДОРОСЛІ

Я незалежна, але я зважаю
На все, що поруч і на всіх, хто поруч.

Я не стою у замкненому колі,
Не трушуся, що стиснеться у обруч.

Не заздрю вам, лиш можу порадіти
За вас, якщо вартуєте ви того.

Доросла я і ви, та ми - як діти.
Так, інколи як діти ми, їй Богу!


Рецензии