Розклад життя

РОЗКЛАД ЖИТТЯ

Геометрія рухів,
Географія тіла,
Анатомія слухів...
А чого ти хотіла?

В дивній фізиці світу
Наших алгебра вчинків:
Все життя - від зернини
До хлібини з обжинків.

(збірка "Вітрила простору, 2012)


Рецензии