Що ти нако ла? vk ruta Рута

Намисто розтеклось необачними червоними краплями ,
впало на кафель,
серце розлетілось на шмати,
як тепер його сліди,щоб назад склеїти ,віднайти,відшукати??

Мов би потекла чорнильна ручка,
порвався білий папір з малюнками долі,
спалили усю мене,
а попіл ,натомість,розкидали на якомусь просторому полі!

Це ,як кінець і величезна крапка,
все закрутилося дзигою,
коли ніч колихала срібний час,
я все зіпсувала своєю примхою....

В голові круговерть,
у душі спазм забив палицю в середину мого життя,
подекуди помилка буває фатальною,
залишаючи тебе без нічого,наче щойнонародженого дитя!

-Боже,так сильно тягне,що нема вже сил плакати,
я прошу лише одного,
в любий час,любий день тижня,
поверни ....мені.... його!!!


Рецензии