М ж вами знов величезний кут на 125 градус вvk rut

Руки опущені чужим в*язким поглядом,
вуста живуть у полоні,
наскільки небезпечне в нього обличча,
і наскільки м*які та ніжні долоні!

Ось він зараз з тобою поряд,
хочеш бери,пести в руках,
занадто горда,щоб сидіти на одному ліжку,
промовити*НІ*набагато легше,ніж вичавити з себе *ТАК*!

Його терпіння колись наче довгий ніготь-зламається,
і він серце покине десь за небокраєм,
поки ти зав*язуєш вузол на нервах,
ваш вечір тьмяніє і догорає..............

Проте твій вибір завжди ідеальний,
ніхто не посміє кинути тебе на осуд,
найгірше,коли ти почнеш сама себе карати,розуміючи,
що часу на виправлення в тебе було вдосталь!


Рецензии