Два крила

ДВА КРИЛА

Щаслива Доля нас звела,
Вела, усміхнена, вела,
А щоб злетіти, нам дала
Аж два крила, аж два крила!

... А ми живем поміж людьми.
Наскільки впораємось ми?
Не можем Долю підвести!
І я лечу, і ти лети!


Рецензии