Свiтла цiвка медова

СВІТЛА ЦІВКА МЕДОВА

Світла цівка медова
Золота-золота.
Жовті очі кульбабки,
Жовтий погляд кота.

Липень. Вечір. Багаття.
Тепла зоряна ніч.
Нас багато. Гітара.
Не склепити нам віч...

Світла цівка медова
Золота-золота
Проведе нас у осінь
Крізь літа, крізь літа...


Рецензии