Остороньvk ruta Рута

Ніби зі мною все що хотіла,
зв*язалось докупи,без зайвої гіркоти,
краса ,спокій,мрії,болючість,щастя,
але де ж в цьому списку ти??

Осторонь,без зайвої критики,
існуєш ,живеш у маленькому закутку,
навіщо,показавши мені безмежний яскравий світ,
самостійно пішов у пітьму?

Якщо я для тебе найменьша частинка,
яка хвилює твоє серце у цю мить,
то викинь у вогнище споминів,
воно немає води ,тому згорить!

То скільки тепер коштує любов?
у подушках я її зруйную,
-Будь ласка відійдіть від каси життя,
якщо так дешево,то я купую!


Рецензии