А чого гэто гондэ дытва!?

А навищё тут взрослыйи с срак!?
А! Да мы от тут дамый дамый б...
Сикись накись и й вздыйм ш.

На Урали улад всё в РУсялк.
На Печоры аж печ ща блисТат.
И но Тато а ны жэ й Чысла Ж Жаб ны й знайт.

Молодёжный бо й День ек куда
Да на 2 с 3 юня б.

Гэто ж вот тоби й Рак с БлисьНезьЦя й
Да й навэрх коб да Татк.

Э! Усраць трэ свят назв.
Ур бо з бог ци Культур.

Ну, а Хто ж Бог Чысла вж?
Гэта ведае Тань!

Бы й Лапидус ятвяг памятаф ш.

Вы ж шэ й знаетэ прам,
Хто тут сам шо всцирав ш. Шэ й пташкам мыск пытва Х.


Рецензии