Так чи Н?

Сказати тобі "ні"!
І докори сумління
В блаженній пустоті...
Забуте покоління.

Сказати тобі "ні"?
І знов прийти до тебе...
Тим привидом в пітьмі
Тим, що не зходить з неба.

Сказаті тобі "так"?
І впасти на коліна.
Нехай вмира душа,
Й летить від цього тіла!

Сказати тобі "так"!
І розірвати серце...
Благати про одне-
Щоб не зкінчилось все це...


Рецензии