Я бажаю

Я бажаю,
    Я думаю, мрію,
Має серце
    Велику надію,
Має серце
    Велике кохання,
Я за тебе
    Піду на заклання.
І твої
    Голубесенькі очі
Крізь пітьму
    Мені світять щоночі.
І твій образ
    Мій сон забирає
Я люблю
    Я молю, я чекаю.


Рецензии