Черешнi

Знічев’я,
Зненацька
Знедоленим –
Цяцька!
Недбало
Придбали
Зрадливі
Принади.
Поради
Заради
Принаймні
Розради…
Смачні,
Ніби вишні
Зірвані нишком.

Черешні стиглі
Ммм
Втекти встигли
Ммм
Вишні звабливі
А ми щасливі
Черешні
Вишні
Стиглі

Ще краще –
Сусідські у червні
Черешні.
Бери скільки хочеш –
Невинно, до речі.
А, врешті, даремно
І щиро.
Без решти.
Втекли з-під арешту
Столиці нарешті


Рецензии