Обиженная женственность

Жіночність  ображена жінками
зникає в сьогоденній метушні
Де взятись  вірності у тій,
що зраджує сама собі?
І від натхнення до маніпуляцій
Використовує з ганебністю красу

Жіночність береже вогнем
Та, хто готова Матір’ю назватись
Її  дівоча зброя Імпульс
Її життя служіння принципу Любові
Важкий то шлях, адже там  ягоди тернові

Служниця чи Священна жриця
Між ними векторна різниця
Жіночність не дрібниця
Життя велика таємниця


Рецензии