Не кохаеш укр

Ты мене не кохаєш,
мабуть тобі соромно.
І відводиш від мене,
свій погляд ясний.

Я тебе не цікавлю,
з тобою так холодно.
Мені краще побачить,
тебе у вісні.

Взагалі не цінуєш,
що з тобою я поряд.
І дарую свій час,
без взаємної гри.

Але хто тебе буде,
любити палко, так.
Ти ж бо камінь,
застрявший в моїй душі.


Рецензии