Кохати

Усі пірнають у "кохання",
Що й не назвеш його вже так,
Даруючи дивні зізнання,
Сміявся б навіть і жебрак.

Там, де гармонія - любов,
Кохати можуть незалежні,
Це тихе почуття, без змов,
Їм є чим поділитись, нині.

Збагачуєш себе - ростеш,
Людина мудра любить щиро,
Без обіцянок, просто віддаєш,
Тепло, що є душі так мило.


Рецензии