***

«Освідчення»

Розійшлися наші долі,
наче світлий ранок з горем.
І кохання на бемолі
потонуло в товщі моря…

Так буває, мій коханий,
прикро мені сильно, дуже…
Ти, мій всесвіту жаданий,
залишись зі мною, друже.

Все життя буду поруч з тобою,
ми ділитимо небо на двох;
і любов наша буде святою,
незалежно від впливу епох.

Я тобі своє серце вручаю,
а до нього – від щастя ключі.
Твої очі, як книгу читаю
днями поспіль і навіть вночі!

Ти мене зачарувала,
моя люба наречена.
І даремно нервувала,
танцем пристрасним натхненна!

Ти, моя голубка біла,
хочу я в твоїх обіймах
гріти серце скрижаніле.
Ти пробач усі провини!

Все життя буду поруч з тобою,
ми ділитимо небо на двох;
і любов наша буде святою,
незалежно від впливу епох.

Я тобі своє серце вручаю,
а до нього – від щастя ключі.
Твої очі, як книгу читаю
днями поспіль і навіть вночі!

днями поспіль і навіть вночі…

© Copyright: Надежда Гуня (Nadin), 2013 год.


Рецензии