Я тебе кохаю...

Я тебе кохаю,
Мила, величава,
Та  не сперичаю,
Ти моя ласкава.


Лиш  тебе цілую,
Рідна  і кохана,
Все  мене дивуєш,
 Ти моя    бажана.

Перший поцілунок,
Ми  не забуваєм,
Мов життя дарунок,
Щастя  потішає.

Ти   ночі зіркові,
Досі   пам'ятаєш,
Дивні, та  казкові,
Кращих  не бажаєш.


Все на добрім слові,
Вранці  поцілую
У вуста   медові,
Люблю, та  ціную…

 Думками   блукаю,
Та молюсь, кохана,
Серцем відчуваю,
Те, що ти бажана…

Автор    Геннадій  Сівак.
30  червня  2013  року


Рецензии
Красивая песня!
С уважением Татьяна Рубцова

Рязаночка   28.09.2013 18:43     Заявить о нарушении
Щиро Вам дякую!
З теплом, Геннадій.

Геннадий Сивак   28.09.2013 22:56   Заявить о нарушении
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.