Хот ла так багато я тоб сказать...

Багато є чого сказать,
але я чомусь мовчала.
Боялась в очі заглядать,
сказать "люблю", і те, що сумувала.

Сиділа поруч, як німа,
і за руку лише тримала.
Але посмішка із уст моїх,
для тебе не згасала.

Блистіли очі, як зоря,
коли тебе я зустрічала.
І серце гріло, як вогонь,
коли тебе я обіймала.

Любила,й буду далі я любить,
але життя минає.
Хотіла так багато я тобі сказать,
але я завжди на жаль мовчала.


Рецензии