Присвячуэться р1дним

Люблю тільки тих, хто любить мене
І буду лиш з тими, хто хоче зі мною
Хто разом зі мною життя проведе
І пропливе швидкоплинной рікою.

Хто буде зі мною у щасті й біді
Хто стане за мене горою
Хто праве плече підставить мені
І радість розділить зі мною.

Коли ми зустрінемось у майбутті
Згадаємо, що з нами було
Я їх ні за, що не забуду в житті
Бо з ними усе це минуло.\


Рецензии