***

Темно і пусто, самотність лякає
Колись давно
Ми ще боролись
А зараз дим, пустий туман…
Здається все так просто
Та речі всі пусті
І сонце вже не світить так яскраво.
Асфальт холодний як завжди
Хоча раніше я не відчувала
А в пам"яті лише любов остання,
Та марно все,бо я ще вірю у кохання.


Рецензии