Суми

В місті Суми жить не сумно!
Слава нашім рідним Сумам!
Місто алих роз, фонтанів - 
Краще Петербурга стане!
Хто не вірить - приїзджайте -
Власні очі - порівняйте!
Суми – вічні, Суми – кращі!
Суми - любе місто наше!


Рецензии