Тихенькоvk ruta Рута

Тихо,аж зсихаються барабанні перетинки,
жодного руху-нехай деформуються м*язи,
білий сніг на теплих вустах,
звідти не почути жодної фрази...............

Лишень сльози котяться аж до самої шиї,
залишаючи вологі дороги на шкірі,
вже далеко за північ,
а ти свій сон загубила у вечірньому душі,на милі!

Пусто навкруги,порожньо в думках,
нікого в серці,наче з кіна німого,
це те кляте відчуття,
коли ти маючи все,скиглиш що немаєш нічого!


Рецензии