Зив-зив зивотны зь Дзек

Да й ий памрэ фш

Хтося тут ходэ вот
Да травы скосьваець.
Здужяе жь пень калод да штырх пуд плит.
И на каго надзейсь. Милы наш Госпадзе.
Вот жа Сапожничак Чобат нам шЕць?

Виз дида з Гопаля
Да нейки добраньки зь,
Ну, прам аж золатка друх бедавой.
Так шо хай штырхае пальцам ву борадку б.
Рас куба дров ни хцэ фш а ни й ат псофнь.

Мы тут зиваям сцэ
С самае раницы.
Морда паганская
Кров з жылав ж пье й оця сцо робиць блёвць
С кемся гавора щось!
Ну, кажа, дам блин в хвост, раз скинв даш водк!

И непанятна жэ й, ци то прам ластавке й,
Ци-то ён шворабу зь бусьКУ ВШ да ей. Хэ! Так да ей мяска е? Цинь-цинь-цинь!
Жарка ци тэй.
ПойЮць ось так все й Буськэй.

На молоцэ аж усьсе зь.
Вус бараду ль саскубе й, х.

Во якы груси в Брый-лей! Пей ж, ластка, гольле сухэ.


Рецензии