Дай ми Галю, дай ми!

Ой, у полi бузина, бузина,
Моя Галя, так красна, так красна!
Така  гарна дiвка, дай хоч подивиться,
Дай ми Галю, дай ми Галю,
Дай ми подивиться….

Ой, у полi бузина, бузина
Ах, ти мiй ти  Грицю,
Получай у пицю, получай
 получай , получай у пицю!

Ой, у полi бузина, бузина
Моя  Галя, так гарна, так гарна,
Така  гарна дiвка!

А я Галю хочу, нараз залоскочу,
Нараз, нараз, Галю залоскочу!
Дай ми Галю, дай ми Галю
Дай ми Галю, дай ми!

А як дуже хочеш, то файно попросиш,
То файно, то файно попросиш!
А не дай ми, а не дай ми,
А не дай ми Галю!

А кiт дуже хочеш, треба заслужити,
Треба, треба, треба, треба
Треба, треба заслужити!
Давай, давай Грицю ,
Пiдемо робити, бо у полi, бо у полi
Треба вже косити…

Галю, Галю, Галю,Галю роботящя,
Що ми мила скажеш, то буду робити!
А я кошу Галя, траву зеленую
i душою i очами, Галя, я тебе цiлую!

  фото с инета...


Рецензии
а что...хорошо... то буду робити..с уважением

Лев Годисов   27.06.2013 16:37     Заявить о нарушении
Ой, Лев! Спасибо!
Расмешили, ой!
Спасибо...Значь,
Вы - роботящий мужчина!

Ох! Спасибо! с теплом и улыбкой...но, это шуточные стихи...

Иннеса Саввина Свица   27.06.2013 16:43   Заявить о нарушении
Молодец Иннеса!!!! Мне понравилось! Инесса.

Инесса Пинязик   27.06.2013 17:31   Заявить о нарушении
Спасибо Инессочка! Спасибо...

Иннеса Саввина Свица   27.06.2013 17:58   Заявить о нарушении