З Тобою поруч...

Даруєш мені радість і тепло
І своїм сяйвом серце зігріваєш...
Та інколи, мов кришталеве скло,
Мої надії вдрузки розбиваєш...

Мені з Тобою так приємно бути
І десь у грудях солодко щемить...
І прагнення нестримне є відчути
Як б'ється Твоє серце - хоч на мить!

З Тобою поруч - мною все забуто,
З Тобою поруч - на землі лиш ми...
До Тебе я мов ланцюгом прикута
Наміцно... і, напевне, назавжди...


Рецензии