Причина любити

Це не схоже на те, що було раніше.
Не хочеться галасу, хочеться тиші.
З тобою під руку життя все пройти-
Дійти до своєї малої мети.
Почати все зараз - і так щоб навіки.
Не треба прикрас, не треба ті квіти.
Не треба нічого, мій рідний, найкращий.
Ти кожного дня даруєш мить щастя.
Це зараз ми юні, красиві й жагучі.
А в старості сивій, на жаль неминучій,
Я буду з тобою і вірною буду.
Минуле цікаве, повір, не забуду.
Минають роки, не минає кохання.
Ти кожного дня мені робиш зізнання.
З тобою старіти, онуків навчати,
Останні роки, як вино допивати.
Тепер зрозуміло, як це любити.
Коли без людини не можна прожити.
Коли його очі, то світ твій маленький.
Коли його діти тебе кличуть " Ненька".

\Ненька - мама\


Рецензии