Не сумн ватись у правильност! Рута

Навіщо плакати,добивати себе у жалю,
кидати під ліжко пусті образи??
можливо ви таки будете разом,але в іншому житті,
хтось інакший доповнить твій життєвий пазл!

Даремно нервуватись кусати губи,
заїдати солодкі ,але вже пусті почуття,
уяви собі,що все це було наче брудна ганчірка,
яка вже потребувала прання!

Викинь зі снів усі вчорашні спогади,
зітри з зап*ястя його вуста,
відкрий своїм ключем інакші двері,
та збудуй нові міста!

А наразі йди і тихенько спи,
заблокувавши свій власний вимір,
тобі було некомфортно під лавиною бід,
тому ти зробила свій правильний вибір!


Рецензии