Т льки б не б гти на м ст vk ruta Рута

Бачиш ,он та дорога?
куда вона приведе?
можливо підкине у багаж нових знайомих,
або ж залишить на повороті самого,де тебе ніхто не знайде!

Можливо навчить розслабитись і дихати разом з вітром,
не кричати а дуже тихо,майже пошепки молитись,
або ж навпроти скує тіло нитками,
і на ікони змусить наче на ворогів дивитись!

Ти не дізнаєшся,що росте там,за горизонтом,
якщо не дійдеш до нього крізь всі кілометри,
не відчуєш смак далекої вранішньої роси,
якщо залишишся далі стояти на свому власному метрі!

Спробуй падати вгору,
там де треба йти-біжи,
там де треба було змовчати,
не лякайся відвертості,і таки скажи!

Не бійся,змінюй свою ідилію,
не залишайся наодинці з самотністю гордою,
можливо тоді чаша ,як було напівпорожньою,
нарешті ,таки стане повною!


Рецензии