Вокзал

Він залишився із собою наодинці,
Забувши те, чого не існувало.
Дорогами байдужої столиці
Маршрутка-доля їде до вокзалу.

Експрес чекає. На пероні
Коротке літо закінчиться.
Три паралельних на долоні:
Любов і біль…і залізниця.


Рецензии