Передранiшнe небо

Очі твої – передранішнє небо
Червневого ранку,
Коли не спимо,
А граємо в шахи…
І зорі в фіранку
Уже розтавали…

Фігури стояли – спостерігали,
А день не надходить,
Лиш вранішній подив –
Що вже на годиннику –
Дивно – четверта!
Лукаво і вперто
Будуєм стратегії:
Зманіжені пестимо его.


Рецензии