Справжн сть

Справжність

Залишитись світлом, дитиною,
Оксамитово не грати у дорослих!
Вранці молоко і з медом тости,
Любові навкруги та миру вдосталь,
Рости свідомо в снах літаючи.

Нічого не боятись!  - не мусиш ховатись,
Із жартів, не із ввічливості посміхатись!
Додому затишного завжди повертатись.

Танцювати-стрибати, очі закривати,
Незграбно-милі танці, фото перемог у рамці,
І нікого не судити, життя справжнісіньке любити!


Рецензии