Angel o Demonio

В безжальному бою не було переможців.Велике місто було зруйноване масштабною боротьбою.
Жодної живої душі, жодного дерева, чи будівлі. Усе знищено.
...лише дорога, яка вела у ніщо.
Варто іди далі, адже гірше уже не буде.
Немає межі між було і стало.
Ця одноманітність зводить з розуму, та залишає
в стані спокою. Спека не дозволяє зробити крок вперед.
Ти помираєш від спраги, падаєш від безсилля.
Лише одна думка непокоїть : "ВИЖИТИ",
на яку не залишається жодної надії.
...душа покинула тіло...

І лине голос здалеку,
слова ці, наче знамено.
- Завдання твоє - скінчено,
а час - назавжди втрачено.


Рецензии