Тональнiсть вiддзеркалюe Безмежжя

В.Польова (нар. 1962), Messages for onesimpleman
(Послання до однієї простої людини),
тріада для скрипки, вібрафона
(фортепіано) і струнних (2009).
Національний камерний ансамбль
«Київські солісти», В.Сіренко


Тональність віддзеркалює Безмежжя.
Краплини-ноти падають беззвучно.
Вібрує, десь далеко дуже, Дійсність.
Летить на Землю Світло, тихо й легко.

Звучать бажання, наміри і мрії.
У каламуть відходить все не-справжнє.
З’являються бажаючі злітати,
І Зоре-сяйвом Небо знов ясніє.

25.06.2013


Рецензии