Металысту Вухатому

А Вухатий *** пихатий,
Дуже любе бабки.
Тягне сука все з металу,
Нагло і в охапку.
Пиріжечок приімів
І метал ****ує,
Але тут така біда,
Невезе і ***.
Якось він перегрузив,
Репнув в нього кузов.
Бля,халява закінчилась.
Він почюхав пузо.
Що тепер йому робить,
Чюхать свої вуха.
Бо осталося йому,
Просто *** нюхать.


Рецензии