Чекай, чекай

Чекай, чекай, посеред ночі
Прийде до тебе спогад твій,
І запалають темні очі,
Почується далекий спів.

З поривом вітру свічі згаснуть,
Неначе хтось позаду є,
Тобі щось знову духи кажуть,
А вітер далі, далі дме...

Чекай і далі, на добраніч,               
Дивись в вікно і знов чекай,
Коли нарешті на світанні
Побачиш в хмарках рідний край.

Не намагайся зрозуміти,
Чому він там, а ти ще тут.
Ти будеш далі, далі жити,
 І сподіватись, духи знов прийдуть.

Коли ж востаннє свічки згаснуть,
До тебе знову Дух прийде,
До себе вперше і назавжди
Тебе на Небо забере.


Рецензии