***

Сто діб життя,
Життя - сто діб,
Коли ми бавились як слід,
Зі скрині діставали буси
І вішали на шию музи,
Коли цей дім під рух повік,
У дикий виноград поліг,
І ми босоніж.
На колінах "Сад Прозерпіни",
Вітер винний,*
Мелодія з кінця провулку,
По струнам - дим в завитках смутку.

винний * - жовтовато-червоний


Рецензии