Вай а хиннад

Вай а хиннад цхьан хана бераш,
Йоазув деш ихад дlа шераш.
Вай а хиннад цхьан хана леткъаш,
Сигале зувш маьре ух седкъаш.

Вай а хиннад хийла къахьегаш,
Хало ловш, бала дега чу тегаш.
lАдика ювца синца, эхь-бехк лувцаш,
Ала баьлча адмий юхь хувцаш.

Вай а хиннад цхьана хана къона,
Бийзаб бетта гом герга луш нонна.
Фу диссад хьа цец аммагlа вала,
Ираз кхоачалуш мо, кхоачалургба бала а.

Вай а хиннад хlанз дувцилга доацаш,
Тlаха ворда а дувха барзкъа а доацаш.
Малх хьалбоаллача маьркlаже лувча,
Гаьне кхоабаш ший кхоачаргья лурче.

Вай а хиннад цхьан хана бераш,
Йоазув деш ихад дlа шераш.
Вай а хиннад цхьан хана леткъаш,
Сигале зувш маьре ух седкъаш.

Гlермане, 26. Аьтинга бетта 2013 шу


Рецензии