к 9 мая

свист заліза пронісся над народом..
у кожній пам*яті залягла ця мить
всі поспіхом йшли на війну,і мимоходом
ковтали думку,що хотіли жить.

із болем,кинуті на долю
зростали діти:дочки і сини.
батьки вже не вернуться із походів
з жахливої,кривавої війни

вони усі за нас вмирали
боролись вранці і вночі
а їх могили всеж не розшукали
і де герої поховані були??

не оминай могил отих
поховані у них-для нас живі
не забувай облич тих молодих
що кров*ю стікали у траві..


Рецензии