Детское

Наша Аня, вредна, трошки,
Бо не їсть вона картошки.
І останеться маленькой,
Бо не виросте вона.
Виросте вся дітвора,
А вона буде маленькой,
Ложку взять їй в руки леньки.
Краще плигать по ступеньках.
Мамку слухать їй до Фєньки.

ТребаАня добре їсти,
Щоб ніком не було смішо.
Міцно взяти в руки ложку,
Зїсти все, хоть і потрошку,
А потом уже побігать,
Телевізор,комп і ігри
І уже мяча ганять,
Погулять і добре спать.


Рецензии